dilluns, 31 de maig de 2010

Els sionistes ataquen la Flota de la Llibertat: 16 morts i 30 ferits

Un contingent de sionistes israelians han atacat a la matinada d'aquest dilluns la desarmada 'Flota de la Llibertat', un grup de sis vaixells que transporta més de 750 persones que intenten portar ajuda humanitària a la regió de la Franja de Gaza, assassinant 16 persones indefenses i deixant 30 ferides. Mitjans de Turquia van mostrar imatges captades dins del vaixell turc 'Mavi Marmara', en què es veuen els mercenaris sionistes obrint foc. A Istanbul, centenars de persones han intentar assaltar el consolat de l'estat criminal i racista.

L'expedició porta més de 10 mil tones de materials de construcció, cadires de rodes i material educatiu. El seu objectiu és trencar el bloqueig israelià.

L'Estat jueu, que controla l'espai marítim, aeri i terrestre d'accés a la franja, recentment va advertir que abordarà els vaixells si els seus ocupants no atenen la seva cridat a que abandonin les aigües jurisdiccionals de Gaza.


Israel ataca 'Flota de la Libertad' y causa dos muertos y 30 heridos

Un contingente de soldados israelíes atacó en la madrugada de este lunes la 'Flota de la Libertad', un grupo de seis barcos que transporta a más de 750 personas que intentan llevar ayuda humanitaria a la región de la Franja de Gaza, dejando un saldo parcial de dos muertos y 30 heridas.
Para leer más ir a enlace:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada