diumenge, 15 d’abril de 2012

Onze agents del servei secret d'Obama, suspesos per contractar prostitutes

El Servei Secret dels Estats Units ha reemplaçat a onze agents encarregats de la seguretat del president Barack Obama a la Cimera de les Amèriques per haver "tractat amb prostitutes", ha informat The Washington Post. Segons el diari nord-americà, un portaveu del Servei Secret, Edwin Donovan, havia confirmat que un nombre sense determinar d'agents enviats a Cartagena d'Índies (Colòmbia) havien estat reemplaçats per "mala conducta", sense especificar les raons. Obama arribà a Colòmbia per a la cimera americana i esclataren tres petites bombes.

No obstant això,ara s'ha sabut que van ser onze els agents del Servei Secret que han tornat als Estats Units per un assumpte relacionat amb prostitució. Obama va arribar aquest divendres a Cartagena per participar, al costat d'una trentena de governants més del continent, a la cimera en aquesta ciutat caribenya del nord de Colòmbia.

Donovan indica que els agents que podrien ser sancionats han estat substituïts immediatament i en cap moment la seguretat del president nord-americà s'ha vist compromesa. "El Servei Secret es pren les al legacions de mala conducta molt seriosament", assenyala el portaveu del cos encarregat de la seguretat del president en un comunicat. Segons The Washington Post, els agents implicats podrien pertànyer tots a una mateixa unitat, que està sent investigada.

Obama arriba a Colòmbia per a la cimera americana i esclaten tres petites bombes

El president dels EUA, Barack Obama, va arribar el divendres a Colòmbia per participar en la Cimera de les Amèriques, en la qual vol promoure el comerç, i poques hores després d'arribar dos artefactes explosius d'escassa potència van esclatar a Cartagena i un altre a Bogotà , sense provocar víctimes ni danys materials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada