dimarts, 19 de juny de 2012

Judici per megafrau contra un mafiós de Miami soci d'Aznar

La Fiscalia Anticorrupció d'Espanya demana cinc anys i sis mesos de presó per a Jorge i Juan Carlos Mas Santos per un megafrau que va provocar la fallida de SINTEL -privatitzada- i va condemnar a la desocupació a 1,828 treballadors. Jorge Mas Santos és president de la junta directiva de la Fundació Nacional Cubano Americana, de Miami, organització mafiosa de Miami que va orientar, va organitzar i va finançar durant anys les activitats terroristes de Luis Posada Carriles, acusada també de narcotràfic.

El judici contra els dos empresaris cubanoamericans i sis executius còmplices, començarà aquesta setmana a Madrid.

Tots són acusats de desfalcar a la companyia de telecomunicacions SINTEL, privatitzada pel govern de José María Aznar, la campanya electoral havia estat àmpliament subsidiada i recolzada per l'organització de Jorge Mas Canosa, líder fundador de la FNCA, oficial de la CIA i pare dels germans Mas, mort el novembre de 1997.

La transacció va revelar una colossal estafa. Els germans van aconseguir desviar els diners de SINTEL cap a societats financeres establertes a Haití, Luxemburg, Illes Verges Britàniques, Mèxic, Puerto Rico i Suïssa per després dirigir-ho a comptes de MasTec en bancs de Miami i Nova York.

Els germans Mas Santos, són inculpats de delictes de "insolvència punible, delictes societaris i contra la Hisenda Pública", que van provocar la fallida de SINTEL i la pèrdua del seu treball per als 1,828 treballadors de la firma privatitzada.

La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat als Estats Units que s'embarguin els béns dels inculpats nord-americans. Una tal eventualitat és però poc probable, la FNCA promou la candidatura del demòcrata Barack Obama i la màfia cubanoamericana domina el sistema judicial del sud de Florida.

Aznar qui va mentir i manipular grollerament l'opinió espanyola durant els dies posteriors als atemptats de l'11 de març de 2004 (11-M), en què van perdre la vida 191 persones, mai va ser portat fins ara a explicar, davant la Justícia espanyola, la gegantina estafa Sintel/MasTec que va fer encara més rics als seus amics de Miami i va arruïnar definitivament a milers de treballadors del que era una prospera empresa espanyola d'estat.

L'expresident del consell espanyol qui va donar suport al cop d'Estat del 11 d'abril de 2002 a Veneçuela, en ordenar el seu ambaixador de precipitar als peus del president colpista, Pedro Carmona, al costat del ambaixador nord-americà i que ara vol governar a Amèrica Llatina, tampoc va explicar la naturalesa dels seus llaços amb la colla terrorista miamense.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada