dilluns, 11 de febrer de 2013

Pederastes, crims, violacions, blanqueig de diner negre i organització mafiosa: l'herència del nazi Ratzinger

Va arribar al Vaticà de la mà del també nazi i genocida Wojtyla, el pallasso de l'atemptat amb el mateix guió del feixista Reagan, protector de Maciel el violador dels seus propis fills i fundador de la secta criminal dels Legionaris de Crist i de milers de pederastes i violadors, i amb fama de ser un vell retrògrad, reaccionari, immoral, col.laborador amb la màfia i protector de pederastes com el seu propi germà, abusador del Cor dels Pardals austríac.

Durant el seu mandat, en la mateixa línia nazi, reaccionària i corrupta, han sortit al descobert les seves connexions amb la màfia i el blanqueig de diners del narcotràfic, la prostitució i el crim organitzat, la fortuna i accions en companyies farmacèutiques i fàbriques d'armes com Beretta, la de la màfia, o la seva continuada protecció -malgrat les disculpes cara a la galeria dels fanàtics 'creients'- als crims i violacions de nens i nenes o l'explotació de treballadores des d'Irlanda fins a Alemanya o Holanda, sumant desenes de milers de casos i implicant des cardenals fins bisbes i totes les seves sectes, des dels maristes als salesians, passant pels jesuïtes i l'Opus Dei.

I fins i tot el comerç amb nens robats a l'Espanya nazionalcatòlica, amb monges que es moren sense papers quan més convé, i sempre sota la protecció d'un sistema polític i judicial tan corrupte i criminal com la pròpia secta. Ara diu que se'n va perquè està vell, en un cas inèdit i únic, però la veritat és que deixa l'església catòlica en el pitjor estat i enmig de milers d'apostasies en tots els seus feus.

L'últim Papa que va renunciar va ser Gregori XII (1406-1415), que va viure l'anomenat Cisma d'Occident, en què van coincidir tres papes alhora: a més de Gregori XII, el Papa de Roma, Benet XIII, el Papa d'Avinyó, i l'anomenat «antipapa» Joan XXIII.

Amb el concili de Constança, l'emperador Segismundo va obligar a dimitir als tres pontífexs, però només Gregori XII va obeir i després d'ell va ser triat Martín V.

El criminal nazi i idiota de la vaca, el ruc i el limbe dels fanàtics i mafiosos deixa el soli vaticà enfonsat en la més negra de les situacions, sota investigació judicial pels seus nexes i crims amb la màfia i arruïnada pels milers de milions que han de pagar en indemnitzacions als milers que van ser abusats, violats i torturats pels seus sequaços. És, evidentment, la fugida d'un covard davant l'assumpció de responsabilitats per 80 anys de corrupció de la qual ell ha estat nucli principal. La Rata fuig, Ratzinger s'oculta, l'església s'enfonsa en el món, excepte en l'Espanya de la màfia franquista, on els seus corruptes i ignorants sectaris es mantenen apoltronats al feixisme i l'estupidesa congènita, el desvergonyiment, la corrupció i la indecència.

Espanya, sempre tan diferent i repugnant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada