dimarts, 4 d’octubre de 2016

Romeva publica dues planes d''autobombo' a El Punt-Avui

El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha publicat dues planes de publicitat en l'edició d'aquests dimarts d'El Punt-Avui per difondre el Programa d'Identificació Genètica per identificar els desapareguts de la Guerra Civil i la dictadura franquista. El publireportatge -pagat amb diners públics-, està signat per la "Redacció" i destaca que "el Govern considera un deure recuperar i identificar les restes de persones desaparegudes a Catalunya durant la Guerra Civil i la dictadura franquista". El text també fa referència a la roda de premsa que es va fer per presentar el programa i destaca les intervencions del mateix Romeva i dels consellers de Salut i Justícia, que col·laboren en el projecte.

El publireportatge acaba informant que "per poder accedir al cens de familiars de persones desaparegudes i poder participar en el programa, podeu consultar aquest enllaç: exteriors.gencat.cat/ identificaciogenetica". El diari sempre ha tractat molt bé Romeva. El passat 7 de setembre dedicava una plana sencera a la creació de quatre noves delegacions a l'exterior a Ginebra, Copenhaguen, Varsòvia i Zagreb malgrat que estan supeditats a l'aprovació dels Pressupostos. I el passat dia 10 de setembre, un dia abans de la Diada, el diari va publicar una entrevista al conseller, informa e-notícies.

El Govern de JxS regala al Circuit de Montmeló 7,5 milions més enguany


El Circuit de Catalunya arrossega pèrdues milionàries i la Generalitat de Catalunya pateix per la seva situació econòmica des de fa anys, però amb Carles Puigdemont i Oriol Junqueras al capdavant del Govern es continuarà rescatant la instal·lació ubicada a Montmeló. A les acaballes del 2015, les darreres setmanes d'Artur Mas com a president, el Govern va acordar injectar 10 milions d'euros en el circuit en dos anys. 2,5 milions són de l'any passat i els 7,5 milions restants d'enguany.

Tele Punt-Puigdemont i Topor, pel Honorable morro

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) obre un expedient sancionador per infracció greu a El Punt Avui TV, on 'col·labora' la dona de Carles Puigdemont Per unanimitat dels seus sis membres, un fet no gaire habitual: el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha decidit, en la seva última reunió del passat dia 10, obrir un expedient sancionador contra l’empresa Xarxa de Serveis i Comunicació 2014 SL, que explota, en règim de lloguer, les emissions del canal El Punt Avui TV. El motiu d’aquest expedient és l’incompliment de les clàusules de la concessió pel que fa a l’obligatorietat d’emetre informació de proximitat territorial, i està tipificat com a “infracció greu”, amb una sanció que va dels 12.001 euros als 90.000 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada