dijous, 10 de novembre de 2016

Boicot de l'Ajuntament de Girona a la Fundació Princesa de Girona

Ningú de l'Ajuntament de Girona s'ha presentat a l'acte que ha servit per inaugurar el nou local de la Fundació Princesa de Girona al centre de la ciutat. Fonts de la Fundació han assegurat que se'ls havia convidat però que des de l'Ajuntament se'ls va indicar fa uns dies que no hi podrien assistir per problemes d'agenda. De fet, l'alcaldessa, Marta Madrenas, ha estat avui al matí en un congrés de Metges. Fonts municipals també han al·legat també que els diferents actes que hi havia a la ciutat ha impedit la presència de l'alcaldessa al nou local de la Fundació, situat al carrer Juli Garreta. Madrenas ha estat a l'acte d'inauguració i de clausura del congrés.

A principis d'aquest any, l'Ajuntament de Girona va aprovar una moció on s'indicava que el suport institucional de l'Ajuntament a les activitats de la fundació estaria sotmès a un canvi de nom de la mateixa. Tot i això, Madrenas sí que va ser a l'acte d'entrega dels Premis de la fundació a finals de juny. aleshores es va exposar que en assistir-hi el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per protocol l'havia de rebre l'alcaldessa.

Sí que hi han estat presents el delegat del govern català, Eudald Casadesús, el subdelegat del govern central, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, o el rector de la UdG, Sergi Bonet, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, a més d'altres polítics, així com premiats per la Fundació i estudiants, informa Diari de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada