dimarts, 15 de novembre de 2016

La Gene de JxSí i l'independència made in Tel Aviv: Missió a Israel Cibersecurity & HLS Conference 2016

La Gene de JxSí i socis i la seva 'independència' made in Tel Aviv organitzen una 'Missió a Israel Cibersecurity & HLS Conference 2016", del 14 al 17 de novembre, pel módic preu de 1900 € + IVA per cap per a tots els qui tinguin aquest 'Objectiu de l'acte: Aconseguir de primera mà una familiaritat amb les últimes tecnologies i solucions innovadores en aquest camp, satisfer la necessitat dels líders d'indústria i saber les darreres tendències de recerca en el camp de la seguretat i ciberseguretat', segons la Generalitat de Catalunya, i 'T'interessa si ets: Un centre tecnològic o una empresa tecnològica de l'àmbit cybertech o de seguretat'. I és que pels 'líders' de l'independència: 'Israel és un país insígnia del sector de la seguretat i la ciberseguretat, sent un mercat que marca tendències del sector a nivell mundial. Cada dos anys Israel acull la Fira Israel Homeland Security, un dels esdeveniments de referència del sector'.

I diu la web d'Acció de la Gene:
Aprofitant l’edició bianual d’aquest saló, es proposa aquesta missió per participar a la fira i conèixer els principals actors de l’ecosistema que ofereixen una porta d’entrada al sector però sobretot una entrada als actors internacionals de referència que cada dos anys s’hi congreguen.

El cost de participació a la missió per part de l’empresa és d’aproximadament de 1900 € + IVA, inclosa quota d’inscripció de 400 € + IVA*.

Què inclou:
Vol Barcelona – Tel Aviv - Barcelona
Transfers aeroport - hotel – aeroport
4 nits d’hotel (Del 13 al 17/11/16)
Registre com a visitant a la fira

4 dies d’agenda, una part comuna (també segons sector) a Tel Aviv organitzada per l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Tel Aviv i en comú amb les empreses participants de les altres regions i una part d’agenda de reunions individuals a Tel Aviv (segons les necessitats de l’empresa), organitzada per la oficina Exterior d’ACCIÓ a Tel Aviv.

Sopar amb la delegació empresarial
Possibilitat de comptar amb material informatiu de la delegació catalana
Coordinació de l'equip d'ACCIÓ a Barcelona i a Tel Aviv

*Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades a l’apartat següent. El pressupost pot variar en funció del número d’empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels. Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 760,28 € en concepte de bossa de viatge. El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Automoció, aeronàutic i ferroviari / Banca i finances / Construcció i infraestructures / Logística i transports / R+D / Salut / TIC

Objectiu de l'acte Aconseguir de primera mà una familiaritat amb les últimes tecnologies i solucions innovadores en aquest camp, satisfer la necessitat dels líders d'indústria i saber les darreres tendències de recerca en el camp de la seguretat i ciberseguretat.

T'interessa si ets... Un centre tecnològic o una empresa tecnològica de l'àmbit cybertech o de seguretat.

Localització Israel Tel Aviv

Organitza ACCIÓ

2016-ACCIÓ
Pg. de Gràcia, 129. Barcelona T. 93.476.72.00
accio.gencat.cat | www.catalonia.com

El govern d'Artur Mas va gastar 1,2 milions d’€ en 221 visites a l’estranger

Trobades amb dirigents polítics internacionals, reunions de treball a Brussel·les, inauguració d’exposicions culturals, partits de Champions, misses a Roma... Són les agendes d’alguns dels més de 200 viatges oficials a l’estranger que els membres del Govern han fet en els últims sis anys i als quals ha tingut accés l’ARA a partir d’una petició d’accés de la llei de transparència. La informació proporcionada per la Generalitat inclou les dades dels desplaçaments oficials a l’exterior dels presidents i dels consellers des del 2010 -l’últim any del govern presidit per José Montilla- fins al 2015.

Israel desclasificará 400.000 documentos sobre tráfico de niños

El Gobierno israelí aprobó este 13 de noviembre que se desclasifiquen unos 400.000 documentos relacionados con los presuntos casos de secuestro y adopción ilegal de niños en Israel, mayoritariamente de origen yemení, desde finales de los 1940 y principalmente hasta principios de los 1960. Varios miles de pequeños, además de yemenís, de otros países de Oriente Medio, el norte de África y los Balcanes fueron dados por muertos en hospitales y dados en adopción de forma ilegal a familias israelíes e incluso en el extranjero, según denunciaron asociaciones de afectados. En las últimas décadas, el Gobierno israelí nombró tres comisiones distintas para investigar las denuncias que llegaron a la conclusión de que la mayoría de niños murieron en el hospital y se los enterró sin informar a las familias.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada