dijous, 17 de novembre de 2016

Romeva té 18 endollats 'd'alts càrrecs' que costen més d’1,5 milions

El departament d’Exteriors que dirigeix Raül Romeva ha destinat aquest any més d’1,5 milions d’euros per pagar el sou de 19 alts càrrecs (entre ells el del propi conseller). Tres d’ells tenen un sou establert de 84.919,56 euros/l’any. Es tracta del secretari general d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Aleix Villatoro; del secretari de Transparència i Govern Obert, Jordi Foz, i del secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Jordi Soler. La conselleria paga amb 81.385,72 a 15 alts càrrecs més. És el que cobra el representant permanent davant la Unió Europea Amadeu Altafaj i els directors generals de Relacions Exteriors, l’exsocialista María Badia; de Contractació Pública, Mercè Corretja; de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica, Núria Espuny ; de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Carmen Garcia; de Cooperació al Desenvolupament, Manuel Josep Vila, i d’Afers Multilaterals i Europeus, Manuel Manonelles.

El departament destina el mateix sou al director de Serveis, Marta Garsaball, i al responsable de l’oficina de seguiment i suport a les comissions paritàries Estat-Generalitat, Alfonso González. També paga a l’any més de 81.000 euros a cinc membres de la Comissió de Garantia de Dret d’Accés a la Informació Pública. Es tracta de Manuel Ibarz, Josep Mir, Oriol Mir, Teresa Perelló i Elisabet Samarra. Dins del milió i mig d’euros també s’inclou el sou del Conseller Romeva que és de 109.663 euros l’any, informa e-notícies.

Llistat amb les Retribucions anuals per a l'any 2016 dels alts càrrecs i eventuals de la Conselleria d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència

La Gene de JxSí i l'independència made in Tel Aviv: Missió a Israel Cibersecurity & HLS Conference 2016

La Gene de JxSí i socis i la seva 'independència' made in Tel Aviv organitzen una 'Missió a Israel Cibersecurity & HLS Conference 2016", del 14 al 17 de novembre, pel módic preu de 1900 € + IVA per cap per a tots a qui tinguin aquest 'Objectiu de l'acte: Aconseguir de primera mà una familiaritat amb les últimes tecnologies i solucions innovadores en aquest camp, satisfer la necessitat dels líders d'indústria i saber les darreres tendències de recerca en el camp de la seguretat i ciberseguretat', segons la Generalitat de Catalunya i 'T'interessa si ets: Un centre tecnològic o una empresa tecnològica de l'àmbit cybertech o de seguretat'. I és que pels 'líders' de l'independència: Israel és un país insígnia del sector de la seguretat i la ciberseguretat, sent un mercat que marca tendències del sector a nivell mundial. Cada dos anys a Israel acull la Fira Israel Homeland Security, un dels esdeveniments de referència del sector'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada