divendres, 2 de desembre de 2016

Brutícia a dojo a l'aeroport del Prat

Els 350 treballadors de Valoriza (Grup Sacyr), l'empresa encarregada de la neteja a l'aeroport del Prat, fan aquest divendres el darrer dia dels 5 de vaga convocada aquesta setmana per reclamar que la concessionària no els canviï les condicions laborals. A causa d'aquesta aturada, i tal com es pot contemplar en les imatges, la brutícia s'ha acumulat a cabassos a l'aeròdrom català. Els treballadors denuncien que després de fer-se amb el servei amb una rebaixa d'1,5 milions d'euros, ara l'empresa "els vol fer pagar" aquesta oferta a la baixa davant la impossibilitat de complir amb les despeses de personal.

Així, afegeixen, via article 41 de modificació substancial de les condicions laborals, l'empresa els ha modificat el quadre horari, no els permet fer vacances els mesos de juliol i agost com fins ara i no els vol pagar els festius treballats, entre d'altres punts.

Els sindicats critiquen que "un cop més" AENA ha acceptat que una empresa faci una "oferta temerària" per després treure-li millores laborals als seus treballadors i treballadores, informa Nació Digital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada