dilluns, 21 d’abril de 2014

Bárcenas: 'Hi havia "caixes B" a totes les regions i províncies'

L’ex-tresorer del PP espanyol, Luis Bárcenas, va dir en la seva declaració al jutge de l’Audiència espanyola que el partit tenia ‘caixes B en totes les regions i províncies’ i que es destinava a finançar les campanyes electorals. ‘Suposàvem que n’hi havia a tot arreu; ni ho supervisàvem ni ho volíem saber’, va dir Bárcenas al jutge.

Respecte a qui gestionava aquestes ‘caixes B’, Bárcenas va dir que normalment se n’ocupava ‘el secretari regional del partit de cada lloc i el tresorer […] La realitat és que en qualsevol província, en qualsevol regió de qualsevol partit hi ha donacions, especialment quan hi ha campanyes d’índole municipal i autonòmica’.

‘No se’n salva cap partit, absolutament cap’, va dir, afegint que que ‘senzillament hi ha gent que vol col·laborar amb les persones que es presenten a les eleccions i contribuir a les campanyes’. ‘Pel que vostè sabia i pel que li constava, a les seus regionals i provincials també hi havia una comptabilitat o uns papers semblants als seus? És aíxí?’, va preguntar el fiscal anticorrupció. ‘És així’, va respondre Bárcenas, que va dir al jutge el 10 d’abril passat que tenia encara molta documentació que encara no ha sortit a la llum.

Bárcenas: 'había "cajas B" en todas las regiones y provincias'


El ex-tesorero del PP español, Luis Bárcenas, dijo en su declaración al juez de la Audiencia española que el partido tenía ‘cajas B en todas las regiones y provincias’ y que se destinaba a financiar las campañas electorales. ‘Suponíamos que había en todas partes; ni lo supervisábamos ni lo queríamos saber’, dijo Bárcenas al juez.

EUA vol usar xarxes sense fils autònomes d'espionatge a Tunísia i Cuba

Un equip d'agents del govern d'EUA experts en computació que van participar en la revolta de l'any 2011 contra el govern de Ben Alí a Tunísia (l'inici de la nomenada per l'imperialisme 'Primavera Àrab' de contrarevolucions i cops d'estat feixistes) han rebut 2,8 milions de dòlars del govern d'Obama per desenvolupar al país una xarxa sense fil tancada d'espionatge, el que es coneix com "internet ocult".

En termes simples, aquesta tecnologia és un tipus de xarxa sense fil descentralitzada on tots els punts d'accés estan interconnectats entre si, creant una xarxa on un node no solament mana els seus paquets de dades, sinó que també traspassa els paquets de dades d'altres nodes que no s'aconsegueixen contactar directament entre si.

La idea d'aquesta tecnologia és que permetria facilitar les comunicacions entre els agents de l'imperialisme feixista en lliurar una forma més segura de comunicació que Internet, doncs si ben qualsevol pot interceptar les comunicacions, s'ha d'apuntar específicament a la xarxa.

No obstant això, els nord-americans no solament volen implementar aquest tipus de tecnologia al país magrebí, sinó que mitjançant l'Agència dels Estats Units per al Desenvolupament Internacional (USAID) el govern nord-americà es va comprometre amb lliurar 4,3 milions de dòlars per implementar xarxes sense fils tancades per als seus agents a Cuba.

L'USAID ha estat últimament en el centre de la polèmica a Estats Units perquè s'ha sabut que va crear una plataforma similar a Twitter per incentivar el descontent polític a la illa que va fracassar rotundament.

EE.UU. quiere usar redes inalámbricas autónomas de espionaje en Túnez y Cuba

Un equipo de agentes del gobierno de EEUU expertos en computación que participaron en la revuelta del año 2011 contra el gobierno de Ben Alí en Túnez (el inicio de la llamada por el imperialismo 'Primavera Árabe' de contra revoluciones y golpes de estado fascistas) han recibido 2,8 millones de dólares del gobierno de Obama para desarrollar en el país una red inalámbrica mallada de espionaje, lo que se conoce como "internet oculto".

La propaganda de la secta vaticana i el pis de luxe de Bertone, al costat de Bergoglio

El cardenal Tarcisio Bertone, exsecretari d'Estat del Vaticà i repetidament implicat en les trames mafioses de la secta, s'està mudant a un pis de luxe al costat del seu nou cap Bergoglio, que no pot dir que no ho sàpiga. La propaganda de "una Església pobra" del nou capo Bergoglio queda a la mateixa altura que el seu infern -ara diu que no existeixen l'infern, ni Adan ni Eva ni aquell famós limb de Ratzinger- i la seva decència.

Segons detalla el diari italià 'La Repubblica', el pis que ha causat escàndol en la Itàlia dels mafiosos i les retallades neoliberals té 600 metres quadrats més una terrassa de 100 metres. De fet, està compost per dos apartaments: un que va pertànyer en el seu moment al cap de la guàrdia del feixista i genocida Wojtyla i d'on va ser desallotjada finalment la seva vídua, i un altre, on vivia un arquebisbe que va morir l'any passat.

El pis està al costat de la Domus Sanctae Marthae, un hotel de luxe pertanyent al Vaticà on resideix Bergoglio. La diferència és que el futur apartament de Bertone serà unes 10 vegades major que la residència del seu cap. El cardenal té planejat mudar-se a la fi de maig, quan finalitzin les reformes que està duent a terme a l'interior de l'immoble per fer-ho més adequat a les festes i bon viure del degenerat mafiós i excapo de les finances vaticanes.

Mentre exercia de secretari d'Estat, el cardenal va ser criticat pel seu autoritarisme i els seus vincles amb polítics italians sospitosos de corrupció. Bergoglio el va destituir -de cara a la galeria- a l'octubre passat després de l'escàndol de les filtracions dels documents vaticans, l'anomenat cas Vatileaks, en els quals se l'acusava de mala gestió i d'abús de poder. Bertone sempre ha dit que va ser víctima de "els escurçons" del sistema del Vaticà, aquell cau de sants i criminals canonitzats.

La propaganda de la secta vaticana y el pisito de Bertone, junto a Bergoglio

El cardenal Tarcisio Bertone, exsecretario de Estado del Vaticano y repetidamente implicado en las tramas mafiosas de la secta, se está mudando a un piso de lujo junto a su nuevo jefe Bergoglio, que no puede decir que no lo sepa. La propaganda de "una Iglesia pobre" del nuevo capo Bergoglio queda a la misma altura que su infierno -ahora dice que no existen el infierno, ni Adan ni Eva ni aquel famoso limbo de Ratzinger- y su decencia.

Màfia econòmica i intrigues criminals al Vaticà


La tensió al Vaticà és densa com un vidre incandescent. Als cardenals els espera aquest dimarts un Sant Valentí poc dolç, ja que hi ha convocat un consell per analitzar els problemes organitzatius i econòmics del Vaticà. L'implicació del Vaticà en els assumptes més tèrbols de la màfia i el blanqueig de diners del narcotràfic és profunda i, encara que la Comissió Europea elaborarà la llista al juny, al Vaticà hi ha dubtes sobre si formarà part d'aquesta llista de països impol·luts financerament amb tot el que hi ha sobre la taula.

Una "bruta dotzena" de pedòfils participa al Conclave vaticà


La Xarxa de Supervivents dels que Van patir Abusos per Sacerdots ha presentat una llista negra dels cardenals que "no van afrontar amb suficient rigor els casos de clergues pederastes, els van menysprear, van rebutjar reunir-se amb les víctimes i van criticar les investigacions periodístiques". Dels 115 electors, (que no han complert encara els 80 anys), només s'ha parlat aquests dies d'una dotzena de "papables", que per no pocs resultaran, paradoxalment, impapables, per haver estat defensors i còmplices dels capellans pedòfils, i per molts acusadors, particeps en els abusos. Aquests han resultat ser els noms més repetits dels corruptes capos vaticans a la premsa internacional:

Negocis tèrbols al Banc Vaticà


El Vaticà guarda silenci al voltant de la dimissió, quan estava a punt de ser cessat, del director del Banc Vaticà, Ettore Gotti Tedeschi. Tedeschi dirigia l'Istituto per li Operi de Religione (Institut per a les Obres de Religió), que és, en realitat, el Banc Vaticà. La seva història es remunta al segle XIX, però amb la seva estructura i nom actuals existeix des de 1942, quan Mussolini va donar l'independència al Vaticà. En les últimes dècades, s'ha acusat una i altra vegada a la institució d'estar involucrada en negocis tèrbols, com blanqueig de diners de la màfia i el narcotràfic, tràfic d'armes, etc. Una nova fita en aquest relat de corrupció és la dimissió del seu director, Ettore Gotti Tedeschi i la detenció del majordom de Ratzinger.

Un regidor del PP preparant ratlles de coca

Un lector de Castelló Confidencial ha remès al diari una foto en la qual apareix un regidor del PP de Nules preparant ratlles de cocaïna en una festa. Segons ha explicat la font, la foto «va passant pel WhatsApp com la pólvora».

El regidor en qüestió és José Vicente Adsuara Veloso, sobrenomenat com «El Roso», i és l'encarregat de les àrees de Turisme, Platges, Hisenda i Patrimoni, Ocupació i Promoció Lingüística a l'Ajuntament de Nules.

Un concejal del PP preparando rayas de coca


Un lector de Castellón Confidencial ha remitido al diario una foto en la que aparece supuestamente un concejal del PP de Nules preparando rayas de cocaína en una fiesta. Según ha contado la fuente, la foto «va pasando por el WhatsApp como la pólvora».

El concejal en cuestión es José Vicente Adsuara Veloso, apodado como «El Roso», y es el encargado de las áreas de Turismo, Playas, Hacienda y Patrimonio, Empleo y Promoción Lingüística en el Ayuntamiento de Nules.

Cuba agraeix el recolzament xinès contra el bloqueig d'EUA

Cuba agraeix a Xina la seva oposició, manifestada en fòrums internacionals, al bloqueig econòmic, financer i comercial imposat il.legalment per Estats Units al país del Carib. Així ho va expressar el dissabte el ministre d'Afers exteriors de Cuba, Bruno Rodríguez, durant la cerimònia oficial de benvinguda al seu homòleg xinès, Wang Yi (foto), qui ha començat a l'Havana una gira per Llatinoamèrica. El Canceller xinès visita avui Veneçuela per reforçar els llaços bilaterals.

El canceller cubà va considerar la visita de Wang un pas més en l'enfortiment de les “relacions històriques i tradicionals, de profunda amistat i cooperació i que estan en un estat ple i integral” entre tots dos països. Per la seva banda, el ministre d'Exteriors xinès, en emfatitzar que la política internacional de Pequín prioritza les relacions amb l'Havana, va expressar el seu compromís a seguir recolzant a Cuba en la seva lluita contra el bloqueig d'Estats Units.

El cap de la Diplomàcia xinesa es va referir a Cuba com un amic fiable en el complex context mundial i va indicar que aquesta visita és l'avantsala del viatge de president xinès, Xi Jinping, prevista per al juny vinent. Xina a més de ser un aliat polític, és el segon soci comercial de Cuba després de Veneçuela.

El ministre d'Afers exteriors de Xina, Wang Yi, ha arribat aquest dilluns a Caracas, capital de Veneçuela, per enfortir encara més les cooperacions entre tots dos països.

Wang Yi, qui han estat rebut pel seu homòleg veneçolà, Elías Jaua, en l'Aeroport Internacional Simón Bolívar, té previst mantenir una reunió amb el president Nicolás Madur per afermar els vincles en diverses matèries. Posteriorment visitarà Brasil i Argentina. Aquesta és l'avantsala del periple de president xinès, Xi Jinping, a Amèrica Llatina, prevista per al juny vinent.

Cuba agradece el apoyo chino contra el bloqueo de EEUU


Cuba agradece en China su oposición, manifestada en foros internacionales, al bloqueo económico, financiero y comercial impuesto ilegalmente por Estados Unidos en el país caribeño. Así lo expresó el sábado el ministro de Asuntos exteriores de Cuba, Bruno Rodríguez, durante la ceremonia oficial de bienvenida a su homólogo chino, Wang Yi (foto), quien ha empezado en La Habana una gira por Latinoamérica. El Canciller chino visita hoy Venezuela para reforzar los lazos bilaterales.

Silva demana la suspensió del judici pel 'cas Blesa' per ser "una faula il·legal" organitzada pel govern feixista del PP

El jutge Elpidio Silva s'ha mostrat "tranquil" a la seva arribada al Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on sol·licitarà la suspensió" del judici al que s'enfronta des d'aquest dilluns per presumpta prevaricació en el cas Blesa i que qualifica de "il·legal" i de "faula", recordant que l'acte va ser dictat per jutges que han estat recusats. Una desena de persones l'han rebut amb crits de "un jutge honrat no pot ser jutjat".

El magistrat, cap de llista del Moviment Xarxa per a les eleccions europees, ha estat rebut entre aplaudiments per una desena de persones que portaven una pancarta del partit que presideix i que corejaven consignes, com "Un jutge honrat no pot ser jutjat", "Blesa lladre, vés-te'n a presó" o "Ells folrats i el poble arruïnat".

Silva, acompanyat del seu advocat Cándido Conde-Pumpido Varela, ha explicat als mitjans de comunicació que sol·licitarà la suspensió del judici perquè l'acte en el qual assenyalava la data i admetia les proves a practicar va ser dictat per uns magistrats que ara han estat recusats.

El magistrat denuncia també la inusitada celeritat que ha seguit el seu cas


El jutge ha acusat al tribunal de "conculcar" el seu dret fonamental de participar en les eleccions i ha denunciat la inusitada celeritat que ha seguit el seu cas fins a asseure-li en la banqueta. Ha posat com a exemple que la trama Gürtel porta instruint-se durant anys, mentre que el seu processament amb prou feines s'ha perllongat cinc mesos. "Estic tranquil perquè sé que és una faula", ha indicat Silva, que s'ha mostrat convençut que el procés solament busca influir en la seva candidatura a la propera cita del 25 de maig de les eleccions al Parlament Europeu.

Silva se senti des d'aquest dilluns en el banc dels acusats per delictes de prevaricació, retard maliciós en l'Administració de Justícia i contra la llibertat individual de l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 9 de Madrid s'enfronta a una petició fiscal de 30 anys d'inhabilitació per exercir jurisdicció. Mentre que Blesa demana per a ell 40 anys d'inhabilitació i l'expresident de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán que sigui condemnat a una pena de 24 anys.

Silva pide la suspensión del juicio por el 'caso Blesa' por ser "una patraña ilegal" organizada por el gobierno fascista del PP

El juez Elpidio Silva se ha mostrado "tranquilo" a su llegada al Tribunal Superior de Justicia de Madrid, donde solicitará la suspensión" del juicio al que se enfrenta desde este lunes por presunta prevaricación en el caso Blesa y que califica de "ilegal" y de "patraña", recordando que el auto fue dictado por jueces que han sido recusados. Una decena de personas le reciben al grito de "un juez honrado no puede ser juzgado".

Multen al regidor de Seguretat Ciutadana de Iruñea, Ignacio Polo (UPN), per conduir embriac

El regidor de Seguretat Ciutadana nazicatòlic d'Iruñea, Ignacio Polo (UPN), va ser multat ahir amb 500 euros i la retirada de sis punts del permís de conduir en llançar una taxa de 0,64 mil·ligrams d'alcohol en la prova d'alcoholèmia. Foto: Ignacio Polo, en el centre, al costat d'Alberto Maragallo i Simón Santamaría.

Els fets van tenir lloc cap a les 19.00 en el Passeig Hemingway de la capital navarresa, quan el regidor d'UPN arrencava un vehicle de l'Ajuntament que utilitza habitualment. Polo va copejar amb el cotxe a un altre que estava estacionat al costat quan es disposava a incorporar-se a la via, per la qual cosa un agent de la Policia Municipal li va donar l'alt i li va practicar la prova d'alcoholèmia, en la qual va donar 0,65mg/l.

Després va ser traslladat a dependències de la Policia Municipal, on se li va tornar a realitzar la prova, llançant una taxa de 0,64mg/l. La taxa màxima permesa per llei és de 0,25mg/l. Després d'efectuar la prova, el feixista borratxo es va marxar a la seva casa amb la corresponent sanció.

Multan al concejal de Seguridad Ciudadana de Iruñea, Ignacio Polo (UPN), por conducir ebrio

El concejal de Seguridad Ciudadana nazi católico de Iruñea, Ignacio Polo (UPN), fue multado ayer con 500 euros y la retirada de seis puntos del carnet de conducir al arrojar una tasa de 0,64 miligramos de alcohol en la prueba de alcoholemia. Foto: Ignacio Polo, en el centro, junto a Alberto Maragallo y Simón Santamaría.